Cum se aplica un tatuaj temporar.

1. Inainte de a aplica tatuajul, trebuie sa va hotarati pe care parte a corpului doriti sa va puneti tatuajul cumparat (pe brat, pe picior, pe spate, pe gat etc.).
 
2. Dupa ce ati decis zona de pe corp pe care vreti sa puneti modelul, spalati si apoi uscati bine pielea din acea zona. Este foarte important ca pielea sa nu fie uleioasa (de aceea trebuie spalata bine) si nici umeda (de aceea trebuie stearsa/ uscata bine inainte de aplicarea tatuajului). Daca aveti pe piele lotiuni de corp, uleiuri de plaja sau alte creme, indepartati-le prin spalare inainte de aplicarea tatuajului.
 
3. Acest pas nu este obligatoriu: Inainte de a aplica tatuajul pe piele, puteti decupa modelul cu o foarfeca (altfel spus, taiati in jurul modelului astfel incat sa indepartati acele margini ale foliei pe care nu vreti sa le folositi). Daca doriti sa folositi doar o parte din modelul de tatuaj (de exemplu, doar jumatatea de sus sau de jos), puteti decupa cu o foarfeca acea portiunea din model pe care doriti sa o aplicati pe piele.
 
4. Indepartati folia transparenta de protectie de deasupra modelului si asezati hartia cu tatuajul (cu fata in jos) pe piele, in zona corpului in care doriti sa aplicati acest tatuaj.
 
5. Udati un prosop sau un burete. Apoi, timp de 30 de secunde, apasati cu el usor si uniform (din loc in loc) pe fiecare portiune din hartia cu tatuajul asezat pe piele.
 
6. Ridicati usor si cu grija hartia pe care inainte ati apasat-o cu prosopul sau buretele umed, astfel incat sa puteti vedea daca modelul a ramas imprimat pe piele. Hartia ar trebui sa se desprinda cu usurinta, iar tatuajul sa ramana pe piele. Daca hartia nu se indeparteaza usor, mai apasati de cateva ori cu prosopul sau cu buretele umed.
 
7. Dupa ce ati desprins hartia de piele, iar modelul de tatuaj a ramas imprimat, lasati tatuajul de pe piele sa se usuce timp de 10 minute. Nu rasuciti si nu intindeti pielea pana cand tatuajul nu se usuca complet!
 
Pentru a nu risca sa aplici incorect sau deformat tatuajul, iti recomandam sa rogi un prieten sa te ajute sa pozitionezi corect tatuajul in zona in care vrei sa il aplici, mai ales daca aplici tatuajul pe o mana sau pe spate si nu ai cum sa lucrezi cu ambele maini (pentru folosirea prosopului si mentinerea fixa a modelului pe piele pana la lipire).
 
PARUL
 
Te intrebi daca ar fi ok sa te epilezi, sa razi zona unde vrei sa aplici tatuajul inainte de aplicare? Da, daca esti sigur ca acolo vrei sa aplici tatuajul recomandam sa se curete zona de par. Zonele in care exista par des nu permit o aplicare corecta a tatuajului temporar. In mod alternativ, cu cat exista mai mult par, cu atat mai mult spatiu exista pentru eroare. Parul dens creeaza o bariera care nu permite adezivului sa ramana direct pe piele. Asadar, nu recomandam sa fie aplicat pe zone cu par dens. Recomandam epilarea si curatarea zonei inainte ca tatuajul sa fie aplicat.
 
ATENTIE! Nu aplicati tatuaje pe zone de piele sensibila sau daca aveti alergii la substante adezive. Atunci cand va spalati (faceti dus, baie etc.), nu frecati insistent zona de piele pe care este aplicat tatuajul. Evitati sa folositi parfumuri direct peste tatuaj sau sa aplicati orice tip de substante uleioase, deoarece acestea vor duce la inlaturarea tatuajului (tatuajele temporare sunt sensibile la substante uleioase, creme, lotiuni de corp).
 
Acum le puteti arata prietenilor vostri ce chestie cool v-ati tras!
 
Pentru a vedea cum se aplica un tatuaj, puteti accesa video-ul de mai jos
Coș de cumpărături
Call Now Button0761 581 860