Politica De Livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Iași şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 1 maxim 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi. înregistrate

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate prin Cargus

Pentru comenzile de până la 100 RON, transportul pe teritoriul României costă 12 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. (Tarifele includ TVA.)

Comenzile care depăşesc 100 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

Clienții care au primit un produs cu defecte il pot returna gratuit sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat.

Clienții care nu sunt multumiți de produs îl pot returna în termen de maxim 15 zile de la primire.

Costul aferent transportului de retur este de 12 lei suportat de catre client.

La retur dupa ce este primit produsul de la client si inspectat si returul banilor se va face de catre noi direct din banca folosing contul IBAN primit de la client.

Nota.

La retur sunt acceptate doar produsele in stare buna. Daca doriti sa faceti retur va rugam sa nu desfaceti tatuajul sau deteriora ambalajul.

Din motive igenice tatuajele folosite nu vor fi acceptate la retur.

Va multumim.

Coș de cumpărături
Call Now Button0761 581 860